14 Haziran 2014 Cumartesi

47 AYIN SULTANI (E-H GRUPLARI)

E GRUBU

FRANSA


Almanya, İspanya, Arjantin, Brezilya derken Fransa'ya haksızlık ediliyor. Didier Deschamps liderliğinde oturmuş ve dinamik bir kadrosu oldu Fransa'nın. Düzeni bozacağı ve takımda huzursuzluk çıkaracağını düşündüğü için Samir Nasri gibi skor yapacak bir yıldızı kadroya almadı Fransız hoca ki bu konularda Fransızların geçmişi olaylı, 2010 Dünya Kupası'nda Raymond Domenech ve oyuncular arasında yaşananlar hala akıllarda. Ribery'nin olmaması onlar için büyük problem gibi görünse de Antoine Griezmann şans verilmesi halinde o boşluğu dolduracak kalitede bir futbolcu. Tıpkı İtalyanlar gibi Fransızların da 2010'da yaşanan hezimetten sonra bu turnuvada iyi şeyler yapacağını düşünüyorum ama çeyrek finalde Almanya önlerindeki en büyük engel olacak gibi duruyor.


Dikkat: Antoine Griezmann

Tahmin: Yarı Final

KADRO

Kaleciler: Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Stephane Ruffier (Marseille), Mickael Landreau (Bastia)
Savunma Mathieu Debuchy (Newcastle), Lucas Digne (PSG), Patrice Evra (Manchester United), Laurent Koscielny (Arsenal), Bacary Sagna (Arsenal), Eliaquim Mangala (Porto), Mamadou Sakho (Liverpool), Raphael Varane (Real Madrid)
Orta Saha: Yohan Cabaye (PSG), Blaise Matuidi (PSG), Rio Mavuba (Lille), Paul Pogba (Juventus) Morgan Schneiderlin (Southampton), Moussa Sissoko (Newcastle), Mathieu Valbuena (Marseille)
Forvet: Karim Benzema (Real Madrid), Remy Cabella (Montpellier), Olivier Giroud (Arsenal), Antoine Griezmann (Real Sociedad), Loic Remy (Newcastle)


İSVİÇRE



Onlar da Yunanistan gibi bir istikrar yakaladı diyebiliriz 2006'dan sonra hemen her turnuvaya katıldılar tabi bu yakaladıkları jenerasyonları iyi kullanmaları, devamlılık sağlamaları ve takımı Ottmar Hitzfeld gibi bir tecrübeye emanet etmeleriyle de alakalı. Bayern Münih'in genç yıldızı Xherdan Shakiri ve kaptanları Gökhan İnler'in yanında bu turnuvada Josip Drmic onların çok şeyler beklediği oyuncular olacak. Ekvador ile girecekleri muhtemel ikincilik yarışını kazanmaları yüksek ihtimal.


Dikkat: Josip Drmic
Tahmin: İkinci Tur

KADRO


Kaleciler: Diego Benaglio (Wolfsburg), Roman Buerki (Grasshopper), Yann Sommer (Basel)
Savunma: Ricardo Rodriguez (Wolfsburg), Fabian Schaer (Basel), Philippe Senderos (Valencia), Steve von Bergen (Young Boys), Reto Ziegler (Sassuolo), Johan Djourou (Hamburg), Michael Lang (Grasshopper), Stephan Lichtsteiner (Juventus)
Orta Saha: Blerim Dzemaili (Napoli), Gelson Fernandes (Freiburg), Gokhan Inler (Napoli), Xherdan Shaqiri (Bayern Munich), Valentin Stocker (Basel), 
Tranquillo Barnetta (Eintracht Frankfurt), Valon Behrami (Napoli)
Forvet: Josip Drmic (Nuremberg), Haris Seferovic (Real Sociedad), Granit Xhaka (Borussia Monchengladbach), 
Mario Gavranovic (Zurich), Admir Mehmedi (Freiburg)

EKVADOR



Fransa'nın favori olduğu grupta İsviçre ile muhtemel ikincilik yarışı verecek Ekvador'da tüm gözler kaptan Antonio Valencia ve Felipe Caicedo'da olacak. Güney Amerika Grubu elemelerinde son anda Uruguay'ı geçerek play off oynamaktan kurtulan Ekvador Dünya Kupası'nda da gruptan çıkarsa çok büyük ihtimalle tanıdığı ve zaman zaman zorluk çıkardığı Arjantin ile eşleşecek. İsviçre ile aralarında oynayacakları maç grup ikincisini belirleyecek gibi.


Dikkat: Felipe Caicedo

Tahmin: Grup 3.sü

KADRO

Kaleciler: Maximo Banguera (Barcelona SC), Alexander Dominguez (LDU Quito), Adrian Bone (El Nacional).
Savunma: Gabriel Achilier (all Emelec), Walter Ayovi (Pachuca), Juan Carlos Paredes (Barcelona SC), Frickson Erazo (Flamengo), Jorge Guagua, Oscar Bagui
Orta Saha: Segundo Castillo (Al-Hilal), Carlos Gruezo (Stuttgart), Antonio Valencia (Manchester United), Edison Mendez (Independiente Santa Fe), Fidel Martinez (Tijuana), Michael Arroyo (Atlante), 
Renato Ibarra (Vitesse Arnhem), Cristian Noboa (Dynamo Moscow), Luis Saritama (Barcelona SC)
Forvet: 
Jefferson Montero (Morelia), Joao Rojas (Cruz Azul), Felipe Caicedo (Al-Jazira), Jaime Ayovi (Tijuana), Enner Valencia (Pachuca)


HONDURAS


Kosta Rika için ne söylediysek Honduras için de aynılarını söyleyebiliriz futbolseverler için tam bir kapalı kutu durumundalar. Aslında bir takımın fırlayıp gideceği bu tarz gruplarda böyle takımların geçmişte sürpriz yapmışlığı vardır ama Honduras bunu gerçekleştirebilir mi bekleyip görmek lazım. Fransa maçı ile turnuvaya başlamaları şanssızlık gibi görünse de İsviçre-Ekvador maçından gelebilecek beraberlik onları diğer maçlar için ümitlendirebilir.


Dikkat: Andy Najar
Tahmin: Grup 4.sü

KADRO
Kaleciler: Noel Valladares (Olimpia), Donis Escober (Olimpia), Luis Lopez (Real Espana)
Savunma: Maynor Figueroa (Hull), Victor Bernardez (San Jose Earthquakes), 
Brayan Beckeles (Olimpia), Emilio Izaguirre (Celtic), Juan Carlos Garcia (Wigan), Osman Chavez (Qingdao Janoon), Juan Pablo Montes (Motagua)

Orta Saha: Roger Espinoza (Wigan), Jorge Claros (Motagua), Wilson Palacios (Stoke), Oscar Garcia (Houston Dynamo), Andy Najar (Anderlecht), Mario Martinez (Real Espana), Edder Delgado (Real Espana), Luis Garrido (Olimpia), Marvin Chavez (Chivas USA)
Forvet: Jerry Bengtson (New England Revolution), Jerry Palacios (Alajuelense), Carlo Costly (Real Espana), Rony Martinez (Real Sociedad)


F GRUBU

ARJANTİN



Arjantin'in ''Don't Cry For Me Argentina'' klişesinden kurtulması için önünde yine çok güzel bir fırsat var. Brezilya'da kazanılacak bir Dünya Kupası Messi ve arkadaşlarını ülkede ilah haline getirebilir. Grupları onları fazla zorlayacak grup değil ama zaten Arjantin'in sorunu son 16 sonrası. Oralarda fırtına gibi esen eleme maçlarında çuvallayan takım oldu son Dünya Kupalarında. Öylesine muazzam hücum hatları var ki insanlar ister istemez 3 yese 4 atarlar diye bekliyor. Yaşlı takım olmaları handikap gibi görünse de maksimum 7 maç oynanacağını düşünürsek bunu avantaja çevirebilirler. Savunma konusunda sıkıntı çekmezlerse önleri en azından yarı finale kadar açık duruyor.


Dikkat: Marcos Rojo
Tahmin: Yarı Final

KADRO
Kaleciler: Sergio Romero (Sampdoria), Mariano Andujar (Catania), Agustin Orion (Boca Juniors)
Savunma: Pablo Zabaleta (Manchester City), Federico Fernandez (Napoli), Ezequiel Garay (Benfica), Marcos Rojo (Sporting Lisbon), Hugo Campagnaro (Inter Milan), Martin Demichelis (Manchester City), Jose Basanta (Monterrey)
Orta Saha: Javier Mascherano (Barcelona), Fernando Gago (Boca Juniors), Lucas Biglia (Lazio), Ricardo Alvarez (Inter Milan), Augusto Fernandez (Celta Vigo), Angel Di Maria (Real Madrid), Maxi Rodriguez (Newell's Old Boys), Enzo Perez (Benfica)

Forvet: Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuain (Napoli), Sergio Aguero (Manchester City), Rodrigo Palacio (Inter Milan), Ezequiel Lavezzi (PSG)

BOSNA HERSEK



Biz yokuz ama en azından destekleyebileceğimiz bir takım var orada. Edin Dzeko'nun liderliğini yaptığı takım buraları son iki turnuvadır hak ediyordu zaten. Arjantin'in arkasında Emenikeli Nijerya ile muhtemelen ikincilik mücadelesi verecekler. İlk maçta Arjantin'e kaybedebilirler, bu maça takılıp kalmazlarsa grupta ikinciliği kaybetmezler sanki.

Dikkat: Miralem Pjanic

Tahmin: İkinci Tur

KADRO
Kaleciler: Asmir Begovic (Stoke City), Jasmin Fejzic (Aalen), Asmir Avdukic (Borac Banja Luka)
Savunma: Emir Spahic (Bayer Leverkusen), Toni Sunjic (Zorya Luhansk), Sead Kolasinac (Schalke), Ognjen Vranjes (Elazığspor), Ermin Bicakcic (Eintracht Braunschweig), Muhamed Besic (Ferencvaros), Mensur Mujdza (Freiburg)
Orta Saha: Miralem Pjanic (Roma), Izet Hajrovic (Galatasaray), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senad Lulic (Lazio), Anel Hadzic (Sturm Graz), Tino-Sven Susic (Hajduk Split), Sejad Salihovic (Hoffenheim), Zvjezdan Misimovic (Guizhou Renhe), Senijad Ibricic (Erciyespor), Avdija Vrsajevic (Hajduk Split)
Forvet: Vedad Ibisevic (Stuttgart), Edin Dzeko (Manchester City), Edin Visca (İstanbul Büyükşehir)


NİJERYA


Bosna Hersek ile birlikte Arjantin'in ardından ikincilik mücadelesi verecek Nijerya forveti Emenike'ye bel bağlamış durumda. Takımda her ne kadar Obi Mikel, Yobo, Ameobi gibi tecrübeli isimler olsa da Dünya Kupası elemeleri bu takımın olmazsa olmazının Emenike olduğunu açıkça ortaya koydu. Arjantin'in ilk maçını Bosna Hersek ile oynayacak olması Nijeryalıları İran karşısına daha motive çıkaracak çünkü ikili averajın bu turnuvada önemi yok genel gol averajına bakılacak. Bosna Hersek ile oynayacakları maç grubun gidişatını belirleyecek.


Dikkat: Ogenyi Onazi

Tahmin: Grup 3.sü

KADRO
Kaleciler: Vincent Enyeama (Lille), Chigozie Agbim (Gombe United), Austin Ejide (Hapoel Be'er Sheva)
Savunma: Elderson Echiejile (Monaco), Efe Ambrose (Celtic), Godfrey Oboabona (Rizespor), Azubuike Egwuekwe (Warri Wolves), Kenneth Omeruo (Middlesbrough), Juwon Oshaniwa (Ashdod FC), Joseph Yobo (Norwich City), Kunle Odunlami (Sunshine Stars)
Orta Saha: John Mikel Obi (Chelsea), Ogenyi Onazi (Lazio), Gabriel Reuben (Beveren), Michael Uchebo (Cercle Brugge), Ramon Azeez (Almeria)
Forvet: Ahmed Musa (CSKA Moscow), Shola Ameobi (Newcastle United), Victor Moses (Chelsea), Emmanuel Emenike (Fenerbahçe), Peter Odemwingie, (Stoke City), Uche Nwofor (Heerenveen), Babatunde Michael (Volyn)


İRAN



Ashkan Dejagah, Javad Nekounam gelecekte adından söz ettirecek Alireza Jahanbakhsh İran'ın turnuva öncesi öne çıkan adamları . Başlarında Manchester United geçmişi olan Carlos Queiroz gibi bir tecrübe olsa da İran'ın bu grupta 4.lükten başka bir sırada olması büyük sürpriz olacak. 

Dikkat: Alireza Jahanbakhsh

Tahmin: Grup 4.sü

KADRO
Kaleciler: Daniel Davari (Eintracht Braunschweig), Alireza Haghighi (Sporting Covilha), Rahman Ahmadi (Sepahan)
Savunma: Hossein Mahini (Persepolis), Steven Beitashour (Vancouver Whitecaps), Pejman Montazeri (Umm Salal), Jalal Hosseini (Persepolis), Amir-Hossein Sadeghi (Esteghlal), Ahmad Alenemeh (Naft), Hashem Beikzadeh (Esteghlal), Mehrdad Pouladi (Persepolis)
Orta Saha: Javad Nekounam (Kuwait SC), Andranik Teymourian (Esteghlal), Reza Haghighi (Persepolis), Ghasem Haddadifar (Zob Ahan), Bakhtiar Rahmani (Foolad), Ehsan Hajsafi (Sepahan)
Forvet: Ashkan Dejagah (Fulham), Masoud Shojaei (Las Palmas), Alireza Jahanbakhsh (NEC Nijmegen), Reza Ghoochannejhad (Charlton), Karim Ansarifard (Tractor Saz), Khosro Heydari (Esteghlal)


G GRUBU


ALMANYA



Futbol 90 dakika süren ve sonunda Almanlarin kazandigi bir oyundur demiş zamanında Gary Lineker. Bu aforizma Almanya adına son üç turnuvadır en azından yarı finale kadar işliyor. Bu turnuvada Brezilya ve İspanya ile birlikte turnuvanın favori takımlardan biri Almanya ki önceki yıllara göre daha da tecrübeliler. Şimdi ne olur bilinmez ama yine en azından çeyrek finali görürler.Marco Reus da sakatlanmayıp kadroda olsaydı final yapabilirlerdi.


Dikkat: Julian Draxler

Tahmin: Çeyrek Final

KADRO
Kaleciler: Manuel Neuer (Bayern Munich), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover)
Savunma: Jerome Boateng (Bayern Munich), Erik Durm (Borussia Dortmund), Kevin Grosskreutz (Borussia Dortmund), Benedikt Howedes (Schalke), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (Bayern Munich), Per Mertesacker (Arsenal), Shkodran Mustafi (Sampdoria)
Orta Saha: Julian Draxler (Schalke), Matthias Ginter (Freiburg), Mario Gotze (Bayern Munich), Christoph Kramer (Borussia Monchengladbach), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern Munich), Thomas Muller (Bayern Munich), Mesut Ozil (Arsenal), Andre Schurrle (Chelsea), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich)
Forvet: Miroslav Klose (Lazio), Lukas Podolski (Arsenal)



PORTEKİZ



Brezilya, Almanya, İspanya varken adı favoriler arasına yazılmıyor ama Portekiz beklenmeyen o sürprizi gerçekleştirebilir. Sezonu harika şekilde bitiren Cristiano Ronaldo bu kupaya bilenmiş durumda. Her şeyi elde etti belki ama milli takımda kupa eksik kaldı. Sol kanatlarındaki savunma zaafiyetine çözüm bulabilirlerse Ronaldo ve arkadaşları ilerleyebilir ama önlerinde yüksek ihtimalle Arjantin engeli olacak.


Dikkat: William Carvalho

Tahmin: İkinci Tur

KADRO
Kaleciler: Beto (Sevilla), Eduardo (Braga), Rui Patricio (Sporting)
Savunma: Andre Almeida (Benfica), Bruno Alves (Fenerbahçe), Fabio Coentreo (Real Madrid), Joao Pereira (Valencia), Neto (Zenit), Pepe (Real Madrid), Ricardo Costa (Valencia)
Orta Saha: Joao Moutinho (Monaco), Miguel Veloso (Dinamo Kiev), Raul Meireles (Fenerbahçe), Ruben Amorim (Benfica), William Carvalho (Sporting)
Forvet: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Eder (SC Braga), Helder Postiga (Lazio), Hugo Almeida (Besiktaş), Nani (Manchester United), Rafa (Braga), Varela (FC Porto), Vieirinha (Wolfsburg)



GANA



Gana denince akıllara 2010 Dünya Kupası, Asamoah Gyan ve Luis Suarez geliyor. Şans onlara yardım etse son Dünya Kupası'nda kim bilir belki de final oynayacaklardı. Suarez'in uzatmalarda topu eliyle çıkarması devamında kazanılan penaltıyı Gyan'ın kaçırması ve devamında dramatik son ile Uruguay'a elenmeleri yıllarca unutulmayacak. Almanya ve Portekiz'in olduğu gruptan çıkarlar mı bilinmez ama takım oyunları ve savaşçı kimlikleriyle keyif verecekleri kesin.


Dikkat: Emmanuel Badu

Tahmin: Grup 3.sü

KADRO
Kaleciler: Fatau Dauda (Orlando Pirates), Adam Kwarasey (Stromsgodset), Stephen Adams (Aduana Stars)
Defans:
 Samuel Inkoom (Platanias), Daniel Opare (Standard Liege), Harrison Afful (Esperance), John Boye (Rennes), Jonathan Mensah (Evian), Rashid Sumalia (Mamelodi Sundowns)
Orta Saha: Michael Essien (AC Milan), Sulley Muntari (AC Milan), Rabiu Mohammed (Kuban Krasnodar), Kwadwo Asamoah (Juventus), Emmanuel Agyemang-Badu (Udinese), Afriyie Acquah (Parma), Christian Atsu (Vitesse Arnhem), Albert Adomah (Middlesbrough), Andre Ayew (Marseille), Mubarak Wakaso (Rubin Kazan)
Forvet: Asamoah Gyan (Al Ain), Kevin-Prince Boateng (Schalke), Abdul Majeed Waris (Valenciennes), Jordan Ayew (Sochaux)



ABD



Jürgen Klinsmann genç oyunculara yöneleceğim diyerek ülkenin gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden biri olan London Donovan'ı kadroya çağırmadı. Jozy Altidore ve Clint Dempsey onun yokluğunu aratacak mı göreceğiz. Bir dönem adı Fenerbahçe ile de anılan Michael Bradley orta sahanın dinamosu olacak ki bu onun kendini dünyaya kanıtlaması için de güzel bir fırsat. Grupları zorlu, maksimum Gana'yı geçerek üçüncü olabilirler gibi.

Dikkat: Julian Green
Tahmin: Grup 4.sü

KADRO
Kaleciler: Brad Guzan (Aston Villa), Tim Howard (Everton), Nick Rimando (Real Salt Lake)
Savunma: DaMarcus Beasley (Puebla), Matt Besler (Sporting Kansas City), John Brooks (Hertha Berlin), Geoff Cameron (Stoke City), Timmy Chandler (Nuremberg), Omar Gonzalez (LA Galaxy), Fabian Johnson (Hoffenheim), DeAndre Yedlin (Seattle Sounders)
Orta Saha: Kyle Beckerman (Real Salt Lake), Alejandro Bedoya (Nantes), Michael Bradley (Toronto FC), Brad Davis (Houston Dynamo), Mix Diskerud (Rosenborg), Julian Green (Bayern Munich), Jermaine Jones (Besiktaş), Graham Zusi (Sporting Kansas City)
Forvet: Jozy Altidore (Sunderland), Clint Dempsey (Seattle Sounders), Aron Johannsson (AZ Alkmaar), Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes)



H GRUBU

BELÇİKA


Belçika öyle bir takım haline geldi ki insanlar onlardan yarı final, final hatta şampiyonluk bekler duruma geldi. Kadroları bu beklentiyi karşılayacak düzeyde ama sahada aynı şeyi görecek miyiz o muamma. Her bölgedeki oyuncuları mükemmel sezon geçirdi. Kalede Mignolet ve Courtouis defansta Kompany orta sahada Hazard ileride Lukaku vs vs .. İnsan düşündükçe gerçekten heyecanlanıyor ki bu takımın en büyük güçlerinden olan Cristian Benteke de sakatlığı dolayısıyla turnuvaya gelemiyor. İkinci turda olası Portekiz eşleşmesi ve geçerlerse Arjantin maçında neler yapacakları nasıl oynayacakları merak konusu.

Dikkat: Romelu Lukaku
Tahmin: Çeyrek Final

KADRO
Kaleciler: Thibaut Courtois (Chelsea), Simon Mignolet (Liverpool), Sammy Bossut (Zulte-Waregem)
Savunma: Toby Alderweireld (Atletico Madrid), Anthony Vanden Borre (Anderlecht), Daniel Van Buyten (Bayern Munich), Vincent Kompany (Manchester City), Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur), Thomas Vermaelen (Arsenal), Nicolas Lombaerts (Zenit Saint Petersburg), Laurent Ciman (Standard Liège)
Orta Saha: Axel Witsel (Zenit Saint Petersburg), Marouane Fellaini (Manchester United), Steven Defour (Porto), Moussa Dembele (Tottenham), Nacer Chadli (Tottenham Hotspur), Kevin De Bruyne (Wolfsburg)
Forvet: Romelu Lukaku (Chelsea), Divock Origi (Lille), Eden Hazard (Chelsea), Kevin Mirallas (Everton), Dries Mertens (Napoli), Adnan Januzaj (Manchester United)



RUSYA


Yılların eskitemediği Fabio Capello liderliğindeki Rusya turnuvada sürpriz peşinde olacak. Görünüşe göre grubunun favorisi Belçika'nın ardından ikinci sırayı almak için her şeyi yapacaklar. Güney Kore ve Cezayir maçları kaderlerini belirleyecek gibi ama o takımlar da çantada keklik değiller. Bireysel olarak eski turnuvalara göre zayıf durumda olsalar da grupta ikinciliği bırakmayacaklardır. 


Dikkat: Alan Dzagoev

Tahmin: İkinci Tur

KADRO
Kaleciler: Igor Akinfeev (CSKA Moscow), Yury Lodygin (Zenit St Petersburg), Sergei Ryzhikov (Rubin Kazan)
Savunma:
 Vasily Berezutsky
 (CSKA Moskova), Sergei Ignashevich (CSKA Moskova), Georgy Shchennikov (CSKA Moskova), Vladimir Granat (Dynamo Moskova), Alexei Kozlov (Dynamo Moskova), Andrei Yeschenko (Anzhi Makhachkala), Dmitry Kombarov (Spartak Moscow), Andrei Semenov (Terek Grozny

Orta Saha: Igor Denisov (Dynamo Moskova), Yury Zhirkov  (Dynamo Moskova), Alan Dzagoev (CSKA Moskova), Roman Shirokov (FC Krasnodar), Denis Glushakov (Spartak Moskova), Viktor Faizulin, Oleg Shatov (Zenit St Petersburg)
Forvet: Alexander Kerzhakov (Zenit St Petersburg), Alexei Ionov, Alexander Kokorin (Dynamo Moskova), Maxim Kanunnikov (Amkar Perm), Alexander Samedov (Lokomotiv Moskova)


GÜNEY KORE


Dengeli olduğunu düşündüğüm grupta Güney Kore ikincilik mücadelesini muhtemelen Rusya ile verecek. Bunda ne kadar başarılı olacaklar göreceğiz ama ihtiyaçları olan şey Bundesliga'nın yükselen değeri Heung - Min Son'dan başkası değil. Onun Ji-Dong Won ile yapacakları ülkesinin kaderini belirleyecek. Bakalım 2002 deki başarılarını şimdi en azından gruptan çıkarak tekrarlayabilecekler mi ?!


Dikkat: Son Heung-Min
Tahmin: Grup 3.sü

KADRO
Kaleciler: Jung Sung-Ryong (Suwon Bluewings), Kim Seung-Gyu (Ulsan Hyundai), Lee Bum-Young (Busan I'Park)
Savunma: Kim Chang-Soo (Kashiwa Reysol), Yun Suk-Young (Queens Park Rangers), Kwak Tae-Hwi (Al-Hilal), Kim Young-Gwon (Guangzhou Evergrande), Hwang Seok-Ho (Sanfrecce Hiroshima), Lee Yong (Ulsan Hyundai), Hong Jeong-Ho (FC Augsburg), Park Joo-Ho (Mainz 05)
Orta Saha: Kim Bo-Kyung (Cardiff City), Ha Dae-Sung (Beijing Guoan), Koo Ja-Cheol (Mainz 05), Han Kook-Young (Kashiwa Reysol), Park Jong-Woo (Guangzhou R&F), Ki Sung-Yueng (Sunderland), Lee Chung-Yong (Bolton Wanderers)
Forvet: Son Heung-Min (Bayer Leverkusen), Park Chu-Young (Watford), Lee Keun-Ho (Sangju Sangmu), Kim Shin-Wook (Ulsan Hyundai), Ji Dong-Won (FC Augsburg)



CEZAYİR


Eski Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic tarafından çalıştırılan Cezayir turnuvanın sürprizlerinden olmaya çalışacak. Belçika, Rusya ve Güney Kore'nin arkasında gözükseler de üç maçlık grup aşamasında neyin ne olacağını kestirmek hayli güç. İlk maçlarını Belçika ile oynayacak olmaları handikap gibi görünse de diğer maçta çıkacak beraberlik turnuvanın devamında işlerine gelebilir. Gruptan çıkmak istiyorlarsa önce takım olmalı ardından da Sofiane Feghouli'nin yanına Nabil Ghilas ve Nabil Bentaleb'i eklemeliler.


Dikkat: Nabil Ghilas

Tahmin: Grup 4.sü

KADRO
Kaleciler: Rais Mbolhi (CSKA Sofia), Cedric Si Mohamed (CS Constantine), Mohamed Lamine Zemmamouche (USM Alger)
Savunma: Essaid Belkalem (Watford), Madjid Bougherra (Lekhwya Club), Liassine Cadamuro (Mallorca), Faouzi Ghoualm (Napoli), Rafik Halliche (Academica Coimbra), Aissa Mandi (Stade Reims), Carl Medjani (Valenciennes), Djamel Mesbah (Livorno), Mehdi Mostefa (AC Ajaccio)
Orta Saha: Nabil Bentaleb (Tottenham), Yasine Brahimi (Granada), Medhi Lacen (Getafe), Saphir Taider (Inter Milan), Hassan Yebda (Udinese)
Forvet: Abdelmoumene Djabou (Club Africain), Sofiane Feghouli (Valencia), Nabil Ghilas (Porto), Riyad Mahrez (Leicester City), Islam Slimani (Sporting Lisbon, Portugal), Hilal Soudani (Dinamo Zagreb)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder