25 Temmuz 2013 Perşembe

Alex gibi Aykut Kocaman da mı unutturulmaya çalışılıyor?

Fenerbahçe forma tanıtımını PSV Eindhoven maçı öncesinde yaptı.  Efsane çubuklu, deplasman -beyaz forma- ve taraftarın gücü adında 3 tane forma taraftara görücüye çıktı. Formalara bir göz atalım…

Öncelikle formalar taraftarların çoğunu hayal kırıklığına uğrattı. Taraftarın beklentisi daha yukarılardaydı. Lansman tribüne asılan beyaz ekrana yansıtılarak gerçekleştirildi.  Forma tanıtımı efsane formanın tanıtımıyla başladı. Çubuklu forma kuruluş günümüze kadar geçirdiği evreler ekrana yansıtıldı. Çubukluyu terleten efsaneler gösterildi. Dün gecenin sürprizi Alex de Souza’ydı. 8 yıl çubukluyu terlettikten sonra kulüpten problemli bir şekilde ayrılan Alex de Souza da ekrana yansıtılanlar arasında yer aldı.



Aslında bu efsaneler arasında yer alması pek de sürpriz olmasa gerek. Çünkü 8 yıl bu formaya çok emek verdi, terletti. Ama olaylı bir şekilde ayrılması, gollerinin, resimlerinin -adının dahi- FBTV’de geçmediğini gördük. Aziz Yıldırım ile yaşadığı anlaşmazlık onu nerdeyse kulüpten silmişti. Kulüpten ayrılması büyük oldu, taraftarlar birbirlerine cephe aldı. Ama dün gece unutulmadığı görüldü.

Peki ya Aykut Kocaman?



Alex konusunda bir nevi taraftarın gönlü alındı fakat asıl sürpriz tanıtımda Aykut Kocaman’ın olmamasıydı. Senelerce çubukluyu giymiş, 3 sene de –başarılı, başarısız tartışılır- teknik direktörlüğünü yapmış bir efsaneyi lansmanda görmemek taraftarlarca hayal kırıklığıyla karşılandı. O günlerde Aykut Kocaman’ın Aziz Yıldırım’la sorun yaşayıp istifa ettiği yazıyordu. Aykut Kocaman ise bu 3 yıl içerisinde çok yorulduğunu, dinlenmeye ihtiyaç duyduğu için istifa ettiğini açıklamıştı. Asıl soru şu eğer Alex gibi Aykut Kocaman'la da sorun yaşayan Aziz Yıldırım, sorun yaşadığı kişileri unutturma çabası içinde mi yoksa bunların hepsi tesadüf mü?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder