21 Nisan 2013 Pazar

Akhisarspor ve Fanis Gekas


 Fanis Gekas, Samsunspor ile Türkiye'ye merhaba dedi..Samsunspor'un bu transferi açıklandığında, birçoğumuz "küme düşme yolunda olan Samsun, kötü transferlerine devam ediyor", "Gekas'ta kim ya ? 31 yaşındaki adamdan ne bekleniyor ?" gibisinden sözler söylemişizdir..İkinci yarıda katıldığı Samsunspor'a bomba gibi giriş yapan Gekas, attığı goller ile kendini bizlere tanıtıyordu. Oynadığı oyun ve forma giydiği 11 maçta 8 gol atarak, Samsunspor'un kümede kalma umutlarını son haftaya kadar taşıyan Gekas'ın onca çabasına rağmen takım küme düşüyordu. Takımın küme düşmesinden sonra, Samsunspor ile yollarını ayıran Gekas, İspanya ligi ekiplerinden Levante'ye transfer olmuştu. İspanya'da geçirdiği ilk yarıda, süre aldığı 8 maçta gol atamayan Gekas, ara transfer döneminde takımdan ayrılıyor, yine ligimize dönüyordu.


  Akhisarspor ile anlaştığında kendini tanıyan Türk futbolseverler, "Akhisarspor yaptığı transfer ile ligde kalmayı garantiledi" biçiminde yorumlar yapıyordu. Akhisarspor forması altında ilk maçına Kayseri deplasmanında çıkan Gekas, Akigolarda ki ilk golünü de atıyordu. Akigolar ilk yarıda oynadıkları oyun ile birçok kişinin sempatisini kazanmıştı, Gekas transferi ile bu sayı daha da artıyordu. Gelinen nokta da kimse Akigoların ligden düşmesini istemiyor, hatta alınan Beşiktaş galibiyetiyle ligden düşmeyecekleri garantilendi yorumları yapılıyor. Gekas ise Akigoların forması altında çıktığı 11 maçta 10 gol attı. Samsunspor forması altında çıktığı 11 maçta 8 golde kalan Gekas, bu sezon biraz daha formda gözüküyor. Attığı gollerle takımına 19 puanlık bir katkı sağlayan gol tanrısı Gekas, 2. yarıda ligde en çok gol atan 3. oyuncu konumunda. Beşiktaş'ın sezon öncesi transferi Olcay'ın attığı gol kadar gol atan Gekas, gol tanrısı lakabının hakkını sonuna kadar veriyor.

Son sözü ise sosyal medyada yazılan bir söz ile koyalım.."Gekas yüksek bonservisle transfer olan santraforlara 1980 yılında tepki olarak doğdu." 

İyi ki varsın Gekas! Gekas transferini yaptığın için teşekkürler Akhisarspor!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder