6 Nisan 2013 Cumartesi

Fenerbahçe tribünleri...

Sezona istifa sesleri ile başlayan Fenerbahçe tribünleri, her geçen hafta müthiş performans sergiliyor. Kötü futbol oynandığı süreçte istifa diye inliyen stad, artık takımı ateşleyecek tezahüratlarla inlemeye başladı. Bu tezahüratlar sayesinde kazanılan maçlar ile birlikte takım zafer için havaya girdi. Kasımpaşa maçından sonra eski günlerine geri dönen tribün, o periyotta takımın topladığı 18 puanda rol sahibi oldu.


Tribün bir takımın sembolü değil midir zaten..Tribünler coşkuluysa, takım kazanır..Coşku, heves, inanç yoksa, takımın kötü oyunu kaçınılmaz bir sondur aslında. Fenerbahçe'de tribün grubu Genç Fenerbahçeliler ile yönetim arasında olan tatsızlık son bulursa, daha iyi oyun seyreder, daha iyi sonuçlar görürüz. Zafere inanmak ve hiçbir zaman içimizdeki coşkuyu ve heyecanı kaybetmemek gerekli. Kaybedersek, sonuçları ne olur demeyeceğim, az çok biliniyor o sonuçlar.


  
Yapılan koreografi de dediği gibi, taraftar tribünde üstüne düşeni yaparsa, sahada oynanan oyun güzel olur ve kazanan taraf Fenerbahçe olur. Tribünler coşkulu olduğu sürece, oyuncular kendilerini taraftara borçlu hissedecek ve terinin son damlasına kadar savaşacaktır. 


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder