23 Nisan 2013 Salı

Türk Futbolunun en büyük hocası Yılmaz Vural..


Yılmaz Vural, her zaman büyük takımlardan birini çalıştırmak istediğini dile getiriyor ve bunu söylemekten hiçbir zaman çekinmiyor..Bu isteği bir günlüğüne de olsa gerçekleşmişti bir zamanlar..Gece anlaştığı Fenerbahçe'den sabah kovulduğunu söylemişti katıldığı bir programda..

Küme düşmemek için mücadele eden her  takımın ilk olarak teklif götürdüğü bir teknik adam kendisi. Basında yaptğı hareketler ve açıklamaları ile konuşulan Yılmaz hocanın takımlarında oynattığı oyun ve sistem her zaman eleştirildi..

Türk futbolunun en tecrübeli, en mantıklı konuşan teknik direktörlerinden biri olan Yılmaz Vural, zaman zaman Türk futbolunun yaşadığı sıkıntıları da belirtiyor ancak kendisini ciddiye alanlar olmadığı için, hemen unutuluyor. Ancak bir oyuncuyu övdüğünde ya da bir teknik adama laf attığı zaman hiçbir zaman unutulmayan sözleri var.

Son olarak Radyospor'a konuşan Yılmaz hoca açıklamalarında, Türk futbolunu ve Federasyonun şuan ki sistemini eleştiriyor ancak bu açıklamalarından önce "Drogba at gibi koşuyor" diye bir ifadesi var. Türk futbolunu eleştirdiği sözleri önemsenmeyecek bu açıklamasından dolayı belki..Yine de sıkıntıları dile getirmekten kaçınmamış ve bunu açık açık dile getirmiş..Futbolla bağlarını kopardıktan sonra, değeri anlaşılacak bir hoca..Ne de olsa bizim milletimiz, bir şeyin değerini kaybettikten sonra anlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder