3 Şubat 2014 Pazartesi

NBA Çaylak Sıralaması 03.02.2014


1 Michael Carter-Williams : PHILADELPHIA 76ERS


Carter-Williams oynadığı son 4 maçta şut performansı konusunda biraz sorunlar yaşadı.%33.8 sahaiçi isabetiyle oynamasına rağmen %46 ile 3 sayı attı. İyi bir hafta geçirdiği söylenebilir. 17.3 sayı,5.0 ribaund ve 6.8 asist ortalamasıyla oynadı. Bu istatistiklerle devam ettiği sürece burada kalacaktır.

Bu Sezonki İstatistikleri; 17.2 Sayı, 5.5 Ribaunt, 6.6 Asist

*Kasım 2013'te Ayın çaylak oyuncusu seçildi.


2 Victor Oladipo : ORLANDO MAGIC


Oladipo'nun kendini bulduğu ve MCW'ye yaklaştığı haftalardan birini yaşadık. Son 4 maçta 19.0 sayı 6.5 ribaund 4.3 asist ve 2.3 top çalma ortalamarıyla oynadı. Daha iyisi şut yüzdesi %49.1 ve 3 sayı yüzdesi %50'ydi. Eğer Oladipo MCW'yi yakalamak istiyorsa bu istatistikleri sürekli yapması gerekecek.

Bu Sezonki İstatistikleri; 13.8 Ribaunt, 4.4 Ribaunt, 3.9 Asist

*Aralık 2013'te Ayın oyuncusu seçildi.

3 Trey Burke : UTAH JAZZ



Burke ise ortalama bir hafta geçirdi diyebiliriz. Kazandıkları Wizards maçında %80 ile şut atıp 12 sayı üretti ve 8 asist yaptı. Ayrıca hiç top kaybı yapmadı. Son 4 maçında sadece 1 kere çift haneli rakamlara ulaşabilen Burke, kendini tecrübeli bir oyuncu gibi göstermeye devam ediyor ve bu onu 3. sırada tutuyor.

Bu Sezonki İstatistikleri; 12.9 Sayı, 3.1 Ribaunt, 5.7 Asist

*Aralık 2013'te Ayın Çaylağı seçildi.

4 Giannis Antetokounmpo : MILWAUKEE BUCKS



Yunan oyuncu koçunun beklentilerini aşmış durumda. Koç Larry Drew onun hakkında; "Ben onun dil konusunda sıkıntılar yaşayacağını düşünmüştüm fakat o NBA terimlerini iyi kavradı ve çok şey öğrendi. Ve benim beklentilerimi aştı." şeklinde bir açıklama yaptı.

Bu Sezonki İstatistikleri; 7.1 Sayı, 4.6 Ribaunt, 1.8 Asist

5 Pero Antic : ATLANTA HAWKS


Antic listemizde yükselmeye devam ederken ne yazıkkı yaşadığı sakatlık onu durdurdu. Sağ bileğindeki sakatlık yüzünden önümüzdeki 2-3 hafta forma giyemeyecek olan Makedon oyuncu ayağını Londra'da sakatlamıştı fakat doktorlar onun bu sakatlığını biraz geç fark etti.

Bu Sezonki İstatistikleri: 5.8 Sayı, 3.4 Ribaunt, 1 Asist

6 Tim Hardaway, Jr. : NEW YORK KNICKS


New York Knicks koçunun söylediğine göre Hardaway Jr. diğer çaylaklara göre terazinin önünde. Mike Woodson; "Bunu hep söyledim. Hardaway Jr., diğer çaylaklara göre önde. O tipik bir çaylak oyuncu değil. Kolejde fazla zaman geçirmedi. Babası (eski All-Star Tim Hardaway) onun üzerinde yaptığı koçlukla oldukça iyi bir iş çıkartmış. Hardaway'deki soğukkanlılığı görmek zor değil ve bu kesinlikle onu diğer çaylaklardan ayırıyor."

Bu Sezonki İstatistikleri: 9.3 Sayı, 1.4 Ribaunt, 0.8 Asist

7 Steven Adams : OKLAHOMA CITY THUNDER


Adams eğlenceli kişiliğiyle beni etkilemeyi hep başarıyor. Lisedeki koçu Rob Hurd onun hakkında; "Onun kendini ve diğer insanları eğlendirmek konusunda harika bir yeteneği olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadar NBA'de ona karşı kötü bir tavır takınan kimseyi görmedim." şeklinde bir açıklama yaptı.

Bu Sezonki İstatistikleri: 3.7 Sayı, 4.4 Ribaunt, 0.7 Asist

8 Ryan Kelly : LOS ANGELES LAKERS


Duke çıkışlı Ryan Kelly geçtiğimiz hafta listeye girmesinin ardından bu haftada formunu korudu. Son 4 maçta ortalama 24 dakika sahada kalan Kelly 9.3 sayı ortalaması yakalarken bunu %44.4 saha içi ve %40 3 sayı atış yüzdesiyle başardı. Kelly göstermiş olduğu çalışma azmiyle takım arkadaşları ve koçu tarafından saygı kazanıyor. Mike D'Antoni ; "Çok iyi savaşıyor ve akıllı şutlar kullanıyor. Daha iyi olmaya devam edecektir."

Bu Sezonki İstatistikleri: 6.6 Ribaunt, 3 Ribaunt, 1 Asist

9 Ben McLemore : SACRAMENTO KINGS


Son 4 maçın 3'ünde çift hanelere ulaşan Ben McLemore tekrar listemize girdi. Rudy Gay'in oynamamasından iyi faydalanan Ben, %50 ile şut attığı Denver Nuggets maçını 18 sayı ile tamamladı. Ertesi gece oynanan Utah maçında 14 sayı attı. McLemore eğer süre verilirse neler yapabileceğini ve gelecekte iyi bir oyuncu olacağının sinyallerini verdi.

Bu Sezonki İstatistikleri: 7.7 Sayı, 2.8 Ribaunt, 0.9 Asist
*Kasım 2013 Ayın Çaylağı seçildi.

10 Kentavious Caldwell-Pope : DETROIT PISTONS


Son 4 maça baktığımızda Caldwell-Pope 9 sayı ortalama yakaladı ve %46 ile şut attı. Savunmada göstermiş olduğu gayret onu listede tutmaya devam ediyor. Georgia çıkışlı oyuncu her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Kasım ayında %34 şut yüzdesiyle oynayan Pope, Aralık ayında %41, Ocak ayında ise %47'lere kadar çıkmayı başardı.

Bu Sezonki İstatistikleri: 7.5 Sayı, 2.3 Ribaunt, 1 Asist

Haftalık olarak devam edecektir Çaylak Sıralaması...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder